Maven SCM
  1. Maven SCM
  2. SCM-518

wrong model in vss-settings.mdo works only with a bug in Modello 1.0-alpha-21 but not with Modello 1.0+

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open Open
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 1.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: maven-scm-provider-vss
    • Labels:
      None
    • Complexity:
      Intermediate
    • Testcase included:
      yes
    • Number of attachments :
      0

      Description

      after documentation, vss-settings.xml file content is

      <vss-settings>
        <Settings>
          <vssDirectory>ss_exe_directory</vssDirectory>
        </Settings>
      </vss-settings>
      

      but actual vss-settings.mdo does not define "Settings" field.

      Reading such a file works only because of a bug in Modello parsing: MODELLO-152, which has been fixed in Modello 1.0.

      There are 2 options for us: either change the documentation (and tell the users) to support following model (which was the initial intend IMHO):

      <vss-settings>
        <vssDirectory>ss_exe_directory</vssDirectory>
      </vss-settings>
      

      or tweak the model and update the code to create an intermediate class for this Settings element (only useful to avoid changing the XML format)

        Activity

        There are no comments yet on this issue.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Herve Boutemy
          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated: