Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.1-alpha-1
    • Fix Version/s: 2.1-alpha-2
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Number of attachments :
      0

      Description

      When specifying filters on the plugin (not inside <project>) like this:

      <configuration>
        <resource>
          <directory>polopoly-resources/config_ptest</directory>
          <targetPath>WEB-INF/config</targetPath>
        </resource>
        <warName>ptest</warName>
        <workDirectory>target/ptest-work</workDirectory>
        <filters>
          <filter>src/main/filters/filter.ptest.properties</filter>
        </filters>
      <webResources>
        <resource>
          <directory>src/main/resources</directory>
          <targetPath>WEB-INF/classes</targetPath>
          <filtering>true</filtering>
        </resource>
      </webResources>
      

      the list of filters is ignored. If I move the <filters> list to inside the <project> they work as expected. The documentation explicitly say that this is possible under the section "Filtering webResources".

        Activity

        No work has yet been logged on this issue.

          People

          • Assignee:
            Olivier Lamy
            Reporter:
            Trygve Laugstøl
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: