Archiva
  1. Archiva
  2. MRM-605

unit tests fail on archiva 1.0 source distribution

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.0, 1.0.2
    • Fix Version/s: 1.1
    • Component/s: repository interface
    • Labels:
      None
    • Number of attachments :
      0

      Description

      there is one test failure in the repository-layer when built from the source distribution - though it remains fine on trunk. I'm not sure what's different.

      It detects 6 results instead of 5 in a query.

        Activity

        Hide
        Brett Porter added a comment -

        seems fine in 1.0.1

        Show
        Brett Porter added a comment - seems fine in 1.0.1
        Hide
        Maria Odea Ching added a comment -

        Test fails again in 1.0.2 sources release candidate.

        Show
        Maria Odea Ching added a comment - Test fails again in 1.0.2 sources release candidate.
        Hide
        Brett Porter added a comment -

        I suspect we should disable this test, it seems a bit flaky.

        Show
        Brett Porter added a comment - I suspect we should disable this test, it seems a bit flaky.
        Hide
        Brett Porter added a comment -

        made sure to distribute the required CVS directories used for testing

        Show
        Brett Porter added a comment - made sure to distribute the required CVS directories used for testing

          People

          • Assignee:
            Brett Porter
            Reporter:
            Brett Porter
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: