Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Incomplete
    • Affects Version/s: 2.0-beta-6
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: prepare
    • Labels:
      None
    • Number of attachments :
      1

      Description

      release:prepare just hangs indefinitely, no more information given by -X and -e

      when i define version 2.0-beta-5 as plugin version it works just fine

        Activity

        Hide
        steve@whitesquaresoft.com added a comment -

        I also have this problem, my releases worked fine until I did a mvn -U that pulled down the beta6.

        Show
        steve@whitesquaresoft.com added a comment - I also have this problem, my releases worked fine until I did a mvn -U that pulled down the beta6.
        Hide
        Olivier Lamy added a comment -

        do you have same issue with 2.0-beta-7 ?

        Show
        Olivier Lamy added a comment - do you have same issue with 2.0-beta-7 ?
        Hide
        Paul Pavlidis added a comment -

        We have the same problem with 2.0-beta-8, it's fixed by 2.0-beta-5 (maven 2.0.8)

        Show
        Paul Pavlidis added a comment - We have the same problem with 2.0-beta-8, it's fixed by 2.0-beta-5 (maven 2.0.8)
        Arnaud Heritier made changes -
        Field Original Value New Value
        Component/s prepare [ 13615 ]
        Hide
        Antony Brugger added a comment -

        Also have the same problem with 2.0-beta-9.
        Running maven-release-plugin on Linux Centoos machine with maven 2.0.9

        revert back to 2.0-beta-5 and this issue is not there any more

        Show
        Antony Brugger added a comment - Also have the same problem with 2.0-beta-9. Running maven-release-plugin on Linux Centoos machine with maven 2.0.9 revert back to 2.0-beta-5 and this issue is not there any more
        Hide
        Jeff French added a comment -

        I'm also getting the problem with beta-8 and beta-9, and was asked to upload the results of my 'mvn -X release:prepare'. The beta-5 version does work for me.

        Show
        Jeff French added a comment - I'm also getting the problem with beta-8 and beta-9, and was asked to upload the results of my 'mvn -X release:prepare'. The beta-5 version does work for me.
        Jeff French made changes -
        Attachment release.txt [ 46288 ]
        Hide
        Andrew Woodford added a comment -

        I had this problem. To get around it I turned off the compression in the cvs-settings.xml file

        <cvs-settings>
          <compressionLevel>0</compressionLevel>
        </cvs-settings>
        
        Show
        Andrew Woodford added a comment - I had this problem. To get around it I turned off the compression in the cvs-settings.xml file <cvs-settings> <compressionLevel>0</compressionLevel> </cvs-settings>
        Hide
        Robert Scholte added a comment -

        If it is still an issue, it's more likely to be an SCM-issue rather than a maven-release-plugin issue.

        Show
        Robert Scholte added a comment - If it is still an issue, it's more likely to be an SCM-issue rather than a maven-release-plugin issue.
        Robert Scholte made changes -
        Status Open [ 1 ] Closed [ 6 ]
        Resolution Incomplete [ 4 ]

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Lothar Hegebart
          • Votes:
            3 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: