Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open Open
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Tycho
    • Labels:
      None
    • Environment:
      windows linux
    • Number of attachments :
      1

      Description

      i have this build.properties

      source.. = src/,\
      lang/
      output.. = bin/
      bin.includes = META-INF/,\
      .,\
      build.properties,\
      icons/,\
      plugin.xml,\
      images/,\
      lang/,\
      lib/
      bin.excludes = lib/log4j-1.2.14.jar
      jars.compile.order = .

      i have a file config.properties in the lang directory. When i compile withe eclipse pde, i obtain a jar like that:

      toto.jar:

      -lang

      • config.properties
        config.properties

      so i have 2 files config.properties
      but when i compile with tycho, i obtain

      toto.jar:

      -lang

      • config.properties

      i have not the config.properties at the root of the jar.

      and the other problem is the "bin.excludes = lib/log4j-1.2.14.jar" is not exclude in the result jar with tycho.

        Activity

        Hide
        Seb added a comment -

        Sorry, the look of my issue is bad and my english is very bad

        so the problem is the result jar "toto.jar" contains the config.properties at the root of the jar and in the sub-directory "lang" with eclipse pde but with tycho the result jar "toto.jar" contains only the config.properties in the sub-directory "lang" ant not at the root of the jar.

        thanks,
        Seb.

        Show
        Seb added a comment - Sorry, the look of my issue is bad and my english is very bad so the problem is the result jar "toto.jar" contains the config.properties at the root of the jar and in the sub-directory "lang" with eclipse pde but with tycho the result jar "toto.jar" contains only the config.properties in the sub-directory "lang" ant not at the root of the jar. thanks, Seb.
        Hide
        Igor Fedorenko added a comment -

        Can you please attach sample project and explain how I can use to reproduce the problem. Please indicate what tycho build you are using.

        Also, tycho does not currently support bin.excludes. I've opedn MNGECLIPSE-1007 to track this problem.

        Show
        Igor Fedorenko added a comment - Can you please attach sample project and explain how I can use to reproduce the problem. Please indicate what tycho build you are using. Also, tycho does not currently support bin.excludes. I've opedn MNGECLIPSE-1007 to track this problem.
        Hide
        Seb added a comment -

        Hi,

        i joined a test application. This application contains 2 source folder "src" and "anothersrc". This 2 source folder are declared in the build.properties. I put a file test.properties in "anothersrc" folder.
        When i run the goal package with tycho, the result jar doesnt contains the test.properties at the root of the jar.
        But when i export in eclipse with the pde, the result jar contains the test.properties.

        The tycho version, i use, is tycho-distribution-0.3.0-DEV-1756-bin.zip

        Thanks,
        Seb.

        Show
        Seb added a comment - Hi, i joined a test application. This application contains 2 source folder "src" and "anothersrc". This 2 source folder are declared in the build.properties. I put a file test.properties in "anothersrc" folder. When i run the goal package with tycho, the result jar doesnt contains the test.properties at the root of the jar. But when i export in eclipse with the pde, the result jar contains the test.properties. The tycho version, i use, is tycho-distribution-0.3.0-DEV-1756-bin.zip Thanks, Seb.

          People

          • Assignee:
            Igor Fedorenko
            Reporter:
            Seb
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated: