JBehave
  1. JBehave
  2. JBEHAVE-704

when i am executing mvn integration-test, my project get compiled and generates the specified directories in target folder but it does not launch my application through browser

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open Open
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: web-3.3.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Build, Maven Plugin
    • Labels:
    • Environment:
      i am using windows-xp 2002 service pack-3
    • Number of attachments :
      3

      Description

      when i am executing mvn integration-test, my project get compiled and generates the specified directories successfully inside target folder but it does not launch my application through browser after coping the stories files inside respective classes folder
      even all get ran successfully through eclipse

      1. jbehave_maven_web4.rar
        39 kB
        sangram nayak
      2. mvn-run.txt
        6 kB
        sangram nayak
      3. pom.xml
        7 kB
        sangram nayak

        Activity

        Hide
        Mauro Talevi added a comment -

        Can you attach a sample project reproducing the problem?

        Show
        Mauro Talevi added a comment - Can you attach a sample project reproducing the problem?
        Hide
        sangram nayak added a comment -

        hi,

        thanks for your response, i am following a small project that is on the hashcode blog
        you can see also step "Testing a Web Application" on
        "http://www.hascode.com/2011/05/oh-jbehave-baby-behaviour-driven-development-using-jbehave/"
        here i am having same problem even what i am facing in my own project.

        actually i am learning jbehave to test a web application through selenium
        i have my own project that is running fine in eclipse but that same project does not get run through maven.
        except run, all other things like compilation, site generation are generated.
        please can you let me know, how to run?
        i am sending the attachments like pom.xml and maven console output files.

        thanks very much, being given your valued time.

        Show
        sangram nayak added a comment - hi, thanks for your response, i am following a small project that is on the hashcode blog you can see also step "Testing a Web Application" on "http://www.hascode.com/2011/05/oh-jbehave-baby-behaviour-driven-development-using-jbehave/" here i am having same problem even what i am facing in my own project. actually i am learning jbehave to test a web application through selenium i have my own project that is running fine in eclipse but that same project does not get run through maven. except run, all other things like compilation, site generation are generated. please can you let me know, how to run? i am sending the attachments like pom.xml and maven console output files. thanks very much, being given your valued time.
        Hide
        Mauro Talevi added a comment -

        For some reason, you seem to be using Selenium 1.x. Please try modeling your project on the Java/Spring Etsy.com tutorial (http://jbehave.org/tutorials.html) which uses Selenium 2.x

        Show
        Mauro Talevi added a comment - For some reason, you seem to be using Selenium 1.x. Please try modeling your project on the Java/Spring Etsy.com tutorial ( http://jbehave.org/tutorials.html ) which uses Selenium 2.x
        Hide
        sangram nayak added a comment -

        hi Mauro Talevi,

        i need to understand the flow of jbehave project, integration with maven.
        so i need to resolve this issue,

        previously the application was not launched, i changed something in pom.xml, hence the application is launched on firefox but all the selenium commands are not executed.

        i am sending my project jar file, for which i need a little time from you to look to my project.

        thank you!

        Show
        sangram nayak added a comment - hi Mauro Talevi, i need to understand the flow of jbehave project, integration with maven. so i need to resolve this issue, previously the application was not launched, i changed something in pom.xml, hence the application is launched on firefox but all the selenium commands are not executed. i am sending my project jar file, for which i need a little time from you to look to my project. thank you!
        Hide
        Mauro Talevi added a comment -

        Sangram, your code is not following the tutorial and this is why it's not working.

        I've created new maven archetypes which you can use to set up your project:

        http://jbehave.org/reference/web/preview/archetypes.html

        You can use the jbehave-web-selenium-java-spring-archetype.

        Show
        Mauro Talevi added a comment - Sangram, your code is not following the tutorial and this is why it's not working. I've created new maven archetypes which you can use to set up your project: http://jbehave.org/reference/web/preview/archetypes.html You can use the jbehave-web-selenium-java-spring-archetype.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            sangram nayak
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:

              Time Tracking

              Estimated:
              Original Estimate - 1 week
              1w
              Remaining:
              Remaining Estimate - 1 week
              1w
              Logged:
              Time Spent - Not Specified
              Not Specified