GeoServer
  1. GeoServer
  2. GEOS-1782

FeatureType Editor shows nothing to edit

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.6.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Configuration
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Linux, Apache proxy URL, system Tomcat, GeoServer 1.6.0 with versioning
    • Number of attachments :
      5

      Description

      When I select a feature (spearfish.stream) to edit, the screen " FeatureType Editor" shows nothing under the " FeatureType Editor / Edit Feature Type definition and schema" header.

      1. geoserver.log
        171 kB
        Scot E. Wilcoxon
      2. geoserver2.log
        241 kB
        Scot E. Wilcoxon
      3. typeNew.do.htm
        9 kB
        Scot E. Wilcoxon
      1. GeoServer_empty_FeatureType_Editor.png
        23 kB
      2. Geoserver_select_Create_New_FeatureType.png
        25 kB

        Activity

        Hide
        Scot E. Wilcoxon added a comment -

        geoserver2.log has log from configuration where versioning data_dir has replaced "data" dir in system Tomcat geoserver directory. At 18:13:15 the Feature Editor produced a blank screen. At 18:20:10 a New feature screen showed an empty selection field for the name field.

        Show
        Scot E. Wilcoxon added a comment - geoserver2.log has log from configuration where versioning data_dir has replaced "data" dir in system Tomcat geoserver directory. At 18:13:15 the Feature Editor produced a blank screen. At 18:20:10 a New feature screen showed an empty selection field for the name field.
        Hide
        Scot E. Wilcoxon added a comment -

        Attached requested screenshots.

        Show
        Scot E. Wilcoxon added a comment - Attached requested screenshots.
        Hide
        Scot E. Wilcoxon added a comment -

        Switched data directory contents back to the 1.6.0 data directory. Problem still present, so probably not related to versioning database.

        Show
        Scot E. Wilcoxon added a comment - Switched data directory contents back to the 1.6.0 data directory. Problem still present, so probably not related to versioning database.
        Hide
        Scot E. Wilcoxon added a comment -

        Deleted versioning code. (gt2-postgis-versioned-2.4.0.jar net.opengis.wfsv-1.6.0.jar wfsv-1.6.0.jar)
        Problem still present.

        Show
        Scot E. Wilcoxon added a comment - Deleted versioning code. (gt2-postgis-versioned-2.4.0.jar net.opengis.wfsv-1.6.0.jar wfsv-1.6.0.jar) Problem still present.
        Hide
        Andrea Aime added a comment -

        Version 1.6.x has not been supported for years. In 2.0.x the GUI has changed significantly too.
        Please reopen if the bug is still reproducable against 2.0.x

        Show
        Andrea Aime added a comment - Version 1.6.x has not been supported for years. In 2.0.x the GUI has changed significantly too. Please reopen if the bug is still reproducable against 2.0.x

          People

          • Assignee:
            Andrea Aime
            Reporter:
            Scot E. Wilcoxon
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: