Continuum
  1. Continuum
  2. CONTINUUM-2131

An unconfigured build agent should not be enabled

    Details

    • Type: Improvement Improvement
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.3.2 (Beta)
    • Fix Version/s: 1.4.1
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Complexity:
      Intermediate
    • Number of attachments :
      0

      Description

      I noticed that when I added a build agent that I had installed and started, (but not configured by adding the necessary items to buildagent-configuration.xml,) it responded to the ping and showed as 'enabled' in the master.

      Without the master url it has no chance of actually working, so I think it shouldn't respond to the ping. Not being able to 'enable' it should cause the admin to go looking for the problem.

      This might be fixed by a related issue, that an agent should only respond to its configured master. If there is no master configured, then it shouldn't be talking to anyone.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Maria Catherine Tan added a comment -

          fixed in r1150083 and r1150084

          • build agent will not respond to master's ping if it isn't configured properly e.g. continuumServerUrl is empty or points to a different url
          • show error message in UI
          Show
          Maria Catherine Tan added a comment - fixed in r1150083 and r1150084 build agent will not respond to master's ping if it isn't configured properly e.g. continuumServerUrl is empty or points to a different url show error message in UI

            People

            • Assignee:
              Maria Catherine Tan
              Reporter:
              Wendy Smoak
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: